LPG:stä turvallista apua raskauden aikaiseen turvotukseen

LPG on tehokas hoitokeino turvotukseen, sillä se boostaa tehokkaasti aineenvaihduntaa vähentäen turvotusta. Tiesitkö, että LPG:stä saat turvallista apua turvotukseen myös raskausaikana?

LPG-hoidolla pystytään hoitamaan kehon eri alueilla esiintyviä turvotuksia, oli turvotusta sitten kasvoissa, käsissä tai jaloissa. Hoito tuntuu miellyttävältä ja se auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Raskaus usein aiheuttaa jalkojen väsymistä, turvotusta sekä kipeytymistä. Onneksi myös näitä oireita voidaan helpottaa LPG-hoidolla. Hoitomuoto perustuu alipaineeseen ja on siksi turvallinen myös odottavalle äidille. Hoidossa parasta on se, että se tarjoaa välittömästi helpotusta väsyneisiin ja turvonneisiin raajoihin.

Raskaana olevan LPG-hoidossa huomioidaan aina raskauden vaihe ja sen etenemiseen liittyvät fyysiset ja henkiset muutokset. LPG-hoito voidaan toteuttaa puoli-istuvassa asennossa tai kylkimakuulla. Jokaiselle asiakkaalle pyritään löytämään se itselle sillä hetkellä rentouttavin ja turvallisin hoitoasento.

Raskausaika vaatii keholta paljon. LPG-hoidon avulla huolehdit hyvinvoinnistasi ja jaksat arjessa paremmin – myös raskaana ollessa!

Muita tyypillisiä tilanteita milloin LPG-hoitoon tullaan ovat…
💦 leikkauksen jälkeinen turvotus
💦 rintasyöpäleikkauksen jälkeinen käsien turvotus
💦 kortisonikuurista johtuvat turvotus
💦 turvonneet ja väsyneet jalat
💦 elämäntapamuutoksen alussa lisäboostia painonpudotukseen

Varaa aika LPG-hoitoon osoitteesta www.vello.fi/hyvinkaanselkaklinikka

Naprapaatti auttaa voimaan paremmin

Älä jää vaivojesi kanssa yksin. Varaa aika!