Osaava naprapaatti apunasi

Vähemmän kipuja, parempaa liikkuvuutta, tehokkaampaa harjoittelua ja kokonaisvaltaisesti parempaa oloa!

Kivuttoman liikkumisen puolesta

Olen Maiju Aalto-Salo, naprapaatti ja farmaseutti. Tarjoan Hyvinkäällä ammattitaitoista naprapaatin hoitoa, LPG-hoitoja, kuntotestausta sekä fysiikkavalmennusta yksityishenkilöille sekä ryhmille. Tehtäväni on auttaa sinua kohti parempaa toimintakykyä arjessa ja urheilussa!

 

Minulla on yli 15 vuoden liikuntatausta mm. erilaisten pallopelien sekä crossfitin ja jääkiekon parista. Nyt olen useamman vuoden treenaillut aktiivisesti salilla ja kiinnostunut voimailupuolesta.

Toimintatapojeni lähtökohtana on tarjota asiakkaille parasta mahdollista tutkimukseen perustuvaa hoitoa sekä parantaa asiakkaan työ- ja toimintakykyä. Tämä tarkoittaa kipujen vähenemistä, liikkuvuuden paranemista tai harjoittelun tehostumista.

 

Jatkuva kouluttautuminen takaa sen, että omaan aina viimeaikaisemmat tiedot erilaisten tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Keskityn jokaisen yksilöllisen suorituskyvyn parantumiseen ja kivuttomaan liikkumiseen.

 

Ota yhteyttä

maiju@hyvinkaanselkaklinikka.fi

040 637 3611

"Kivun ja oireiden lievittämiseen voin käyttää erilaisia passiivisia ja aktiivisia hoitomenetelmiä. Naprapatia itsessään ei ole mikään tietty hoitomenetelmä tai hoitotyyli vaan hoito voi sisältää mm. lihaskäsittelyä, mobilisaatiota tai manipulaatiota tai muuta liikehoitoa. Ei siis ole aina helppo sanoa että minkälaisia hoitomenetelmiä käytän koska tilanne riippuu paljolti asiakkaasta ja asiakkaan tilanteesta."

Toimintaideologia

Hoito pohjautuu näyttöön perustuvaan lääketieteeseen (EBM), jonka pohjalta diagnostiikka, tautiluokitukset sekä hoitomenetelmät rakentuvat. Tavoitteena on aina auttaa asiakkaitani sekä pyrkiä palauttamaan ja lisäämään kokonaisvaltaisesti asiakkaan työ- ja toimintakykyä. Käyttämiä hoitomenetelmiä ovat esimerkiksi nivelten manipulaatio- ja mobilisaatiohoidot, lihasten ja pehmytkudosten käsittelyt, lääkinnällinen harjoitusterapia, LPG sekä ergonominen neuvonta.

Hoidon tavoitteina on toimintakyvyn paraneminen, kivun väheneminen, liikkuvuuden lisääntyminen, oireiden helpottuminen sekä fyysisen kunnon kohoaminen. Tavoitteet saavutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Vahva koulutuspohja ja ammattitaito sekä moniammatillinen yhteistyö muiden terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa takaavat sinulle laadukkaan palvelun!

Terveysoptimismi

Vaikka emme terveyden osalta pysty aina vaikuttamaan kaikkeen, on monia asioita mihin pystymme vaikuttamaan. Haluamme auttaa sinua löytämään mahdollisuudet, joilla pystyt vaikuttamaan omaan terveyteesi. Kaikkea ei voi tehdä sormia napsauttamalla, joten kannustan sinua omatoimiseen hoitoon, omasta terveydestä huolehtimiseen ja vastuun ottamiseen. Autamme sinua oppimaan liikkumisen, ravinnon ja levon merkityksen. Jos vaivasi vaatii myös muiden alojen ammattilaisten apua, sinut ohjataan tarvittavaan jatkohoitoon!

Asiakkaan kuuntelu

Yksi tärkeimmistä arvoista on kuunteleminen ja kommunikointi. Jokainen asiakas on uniikki: kohtaamme sinut juuri sellaisena kuin olet. Asiakastyössä keskitymme ja kuuntelemme, mitä sinulla on kerrottavana sekä vaivastasi että muista kuormitustekijöistä. Kuuntelemme, minkälaista apua olet valmis ottamaan vastaan ja kuinka paljon olet valmis sitoutumaan omaehtoiseen harjoitteluun. Näin voidaan luoda toimiva ja yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Jatkuva oppiminen

Utelias luonne ei koskaan lopeta uuden oppimista. Meille on aina ollut tärkeää pohtia, kuinka asioita voitaisiin tehdä paremmin. Terveysalalla on valtavasti myyttejä ja vanhentuneita käsityksiä, joita haluamme olla purkamassa. Tutkimustietoa saadaan koko ajan lisää ja siksi on tärkeää kehittää omaa toimintaa muuttuvan tiedon mukana. Tarjoamme asiakkaille uusia näkökulmia terveyteen ja hyvinvointiin liittyen, minkä vuoksi kouluttaudumme sekä opiskelemme itsenäisesti jatkuvasti lisää.