Hinnasto

Hinnastosta löydät sinua varten luodut hyvinvointipaketit, joiden avulla saat selkeän kuvan hoitokertojen määrästä ja tavoitteesta. Voit myös varata yksittäisen tapaamisen. Jos et ole varma hoitokertojen määrästä, kysy rohkeasti lisää!

Kokonaisvaltaiset hyvinvointipaketit auttavat voimaan paremmin

Häiritsevätkö kiputilat ja vaivat arkea? Kun haluat voida kokonaisvaltaisesti paremmin, naprapaatti auttaa. Koska hoitojeni tavoitteena on pitkäkestoiset tulokset sekä aidosti parempi olo, suosittelen yksittäisten hoitokertojen sijaan pidempää seurantajaksoa. Pidemmällä seurantajaksolla asiakkaan motivaatio parantumiseen ja omatoimiseen kuntoutukseen on myös usein parempi.

 

Alta löydät kuvaukset hyvinvointipaketeista, joiden kautta ymmärrät paremmin hoitojen lähtökohdan sekä keston. Voit myös varata yksittäisen käyntikerran. Jos et löydä sinulle sopivaa kokonaisuutta, ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä sinulle parhaiten sopiva hoitojakso.

Yksittäiset käyntikerrat / Naprapatia

Yksittäiset käyntikerrat sopivat parhaiten äkilliseen, mutta tuttuun kipuun tai hoidon kartoitukseen. Pitkittyneisiin vaivoihin suosittelen pidempää hoitosarjaa.

Yksittäiset käyntikerrat / LPG-hoidot

Yksittäiset käyntikerrat sopivat hyvin LPG-hoidon kokeiluun tai akuuttiin vaivaan. Pitkittyneisiin vaivoihin suosittelen pidempää hoitosarjaa.

 • Yksittäinen käyntikerta 60 min 70 €

  Yksittäinen 60 minuutin LPG-hoitokerta.

 • Yksittäinen käyntikerta 45 min 60 €

  Yksittäinen 45 minuutin LPG-hoitokerta.

 • Yksittäinen käyntikerta 30 min 45 €

  Yksittäinen 30 minuutin LPG-hoitokerta.

Naprapatian hyvinvointipaketit

Kroppa kuntoon -paketti sopii sinulle, kun haluat elää kivutonta elämää, jossa liikunta on motivoiva ja normaali osa arkeasi. Paketti on jatkuvaa huolenpitoa sisältävä paketti, joka sopii niin ennaltaehkäisevästi, akuutisti että pitkittyneiden kiputilojen hoidossa. Mahdollisuus myös etävastaanottoon ympäri Suomen.

Paketti sisältää hoitokertojen lisäksi…

● alkukartoituksen ja haastattelun

● kartoituksen pohjalta tehdyn henkilökohtaisen suunnitelman hoidosta

● omatoimisen harjoitusohjelman

● ohjeita arjen hyvinvointiin

● tapaamiset 1 krt viikossa Hyvinkäällä/treenisalilla/etänä

● seuranta ja kannustus mukana asiakkaan arjessa WhatsAppilla tai sähköpostilla

 • Kroppa kuntoon -paketti MINI 215 €

  Kroppa kuntoon -paketti, joka sisältää kolme tapaamista. 3 x 60 min, kesto 1-2 kuukautta.

 • Kroppa kuntoon -paketti BASIC 425 €

  Kroppa kuntoon -paketti, joka sisältää kuusi tapaamista. 6 x 60min, kesto 2-3 kuukautta.

 • Kroppa kuntoon -paketti LARGE 880 €

  Kroppa kuntoon -paketti, joka sisältää kuusi tapaamista. 12 x 60min, kesto 12 kuukautta.

"Naprapatiassa kartoitan aina asiakkaan kokonaistilanteen arjen kuormitustekijöiden, liikunnan, ravinnon ja unen osalta. Näin huolehdimme yhdessä hyvinvoinnistasi kokonaisvaltaisesti ja saamme aikaan elämänmittaisia tuloksia, joiden kanssa elämä maistuu aivan uudella tavalla!"

LPG-hyvinvointipaketit

LPG-hoidoista koostuva palautumispaketti sopii sinulle silloin, kun palautumisesi on heikentynyt liiallisen työkuorman tai kovien treenien tai näiden yhdistelmän takia. Paketti sisältää alkukartoituksen, jossa käydään läpi haasteita palautumisen edessä, sovitut hoitokerrat sekä kotiohjeet, kuinka kehittää omaa kykyä palautua paremmin kovan kuormituksen alla.

 

Sisältää hoitokertojen lisäksi…

● kokonaistilanteen lähtökartoitus

● kotiohjeet

● palautumisen seurannan yhdessä ammattilaisen kanssa

 • LPG MINI 215 €

  LPG-hoidoista koostuva MINI-palautumispaketti sopii sinulle silloin, kun palautumisesi on heikentynyt liiallisen työkuorman tai kovien treenien takia, mutta ei vaadi vielä kovin intensiivistä apua. LPG MINI -paketilla vältyt isommilta haasteilta ja ongelmaan tarttuminen ajoissa voi olla järkevin teko kehosi kannalta. 3 x 60 min LPG-hoitokerrat, kesto noin 1 kuukausi.

 • LPG BASIC 365 €

  LPG BASIC sopii sinulle, kun palautumisesi on selkeästi heikentynyt liiallisen työkuorman tai kovien treenien tai näiden yhdistelmän takia. 5 x 60 min hoitokerrat, kesto noin 2 kuukautta. Hoitokerrat sovitaan erikseen 1-2 viikon välein.

 • LPG KAVERIPAKETTI BASIC 395 €

  Haluatko auttaa puolison tai kaverin kohti parempaa oloa? Tämän LPG-paketin voitte käyttää yhdessä ystävän tai puolison kanssa. Houkuttele kaveri mukaan kohti parempaa oloa! 6 x 60 min.

 • LPG KAVERIPAKETTI LARGE 790 €

  LPG-paketti, jonka käyntikerrat voit jakaa puoliksi vaikka treenikaverin tai puolison kanssa. 12 x 60 min.

LPG:n ja naprapatian hyvinvointipaketit

Näissä paketeissa yhdistetään naprapatia ja LPG-hoidot jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Paketissa lähdetään liikkeelle alkukartoituksella ja haastattelulla. Tämän perusteella suunnitellaan sopiva kokonaisuus, joka sisältää naprapatiakäsittelyjä ja harjoitteita, joilla parannat kehosi toimintaa sekä LPG-hoitoja, joilla tehostat kehosi palautumista. Tämän lisäksi hoitojakson aikana saat ohjeita nukkumisen ja syömisen parantamiseen, jos sinulla on haasteita tällä saralla.

 

Paketti sisältää naprapatian sekä LPG-hoitokertojen lisäksi…

● alkukartoituksen ja haastattelun

● kartoituksen pohjalta tehdyn henkilökohtaisen suunnitelman hoidosta

● omatoimisen harjoitusohjelman

● ohjeita arjen hyvinvointiin

● tapaamiset 1 krt viikossa Hyvinkäällä/treenisalilla/etänä

● seuranta ja kannustus mukana asiakkaan arjessa WhatsAppilla tai sähköpostilla

 • KOKONAISVALTAINEN HYVÄ OLO / BASIC 285 €

  BASIC-paketti sopii sinulle, kun haluat motivoivan startin hyvään oloon ja kivuttomaan elämään, mutta et tarvitse pidempää seurantajaksoa ammattilaisen kanssa. 4 x 60 min, kesto noin 1-2 kuukautta.

 • KOKONAISVALTAINEN HYVÄ OLO / LARGE 860 €

  LARGE-paketti sopii sinulle, kun olet jo pidempään kärsinyt kiputiloista ja haluat sitoutua pidempään hoitojaksoon. Tällä paketilla saavutat todellakin elämänmittaisia tuloksia! 12 x 60 min, kesto noin 6-12kk. Suositellaan alkuun tapaamisia 2 krt / vko.

Varaa aika tai kysy lisää

Heräsikö kysyttävää? Vastaan kysymyksiin mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

En vastaa puhelimeen hoitojen aikana, mutta soitan sinulle takaisin.  Ajanvarauksen voi tehdä myös verkossa.

 

Maiju Aalto-Salo

040 637 3611

maiju@hyvinkaanselkaklinikka.fi

Vastaanotto auki

Maanantaista perjantaihin ajanvarauksella klo 10-19. Tarjolla aikoja joustavasti myös aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää!

Osoite

Hyvinkään Selkäklinikka / Hämeenkatu 4 (Ykköskortteli) , 05800 Hyvinkää