LPG-hoidot

LPG-hoito on tehokas apu palautumisen tueksi. Lue lisää alta ja varaa aika hoitoon!

Mitä on LPG-hoito?

LPG-hoito on tehokasta ja miellyttävää pehmytkudoskäsittelyä, joka perustuu alipaineeseen. LPG-hoidolla on palauttava ja turvotusta vähentävä vaikutus ja se sopii erinomaisesti kun haluat tehostaa palautumista tai leikkauksen jälkeisen turvotuksen hoitoon. LPG-hoidolla voidaan hoitaa myös leikkaus-ja sektioarpia, jolloin arvista tulee kiristämättömiä ja joustavia. LPG- hoito on myös erinomainen hoitomuoto urheilijoille. Hoito auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta, vähentää turvotusta ja lieventää rasituksen jälkeistä lihassärkyä. Lihasten rentous ja elastisuus paranee. Lisäksi LPG:n on koettu parantavan unen laatua sekä virkistävän ja rentouttavan kokonaisvaltaisesti.

 

Hoidot jaetaan kolmeen eri hoitokategoriaan.

 

LPG HEALTH: terapeuttiset hoidot kuten turvotus ja kipu sekä post-operatiiviset hoidot

LPG SPORT: sporttihoidot kuntoilijoille sekä aktiivi-ja kilpaurheilijoille suorituskyvyn parantumiseen ja ylläpitoon.

LPG BEAUTY: esteettiset hoidot, anti-age -hoitoa sekä pysyvää ja kestävää vartalon muokkausta, 100% luonnollinen hoitomuoto.

Menetelmä sopii monenlaisiin vaivoihin eri ikäisille ihmisille. 

Kun tarvitset apua palautumisen edistämiseen, rentoutumiseen, stressin alentamiseen, vammojen ja kiputilojen hoitoon, turvotukseen tai arpien hoitoon, niin voin lämpimästi suositella LPG-hoidon kokeilemista!

LPG Health & Sport.

LPG Health

Hoidolla on voimakas paikallinen ja pinnallinen vaikutus, mutta sen vaikutus etenee aina myös käsiteltävää aluetta syvemmälle ja laajemmalle mm. hermojen välityksellä. Hoidon vaikutuksia ovat mm. veren- ja nestekierron vilkastuminen, aineenvaihdunnan kiihtyminen ja kuona-aineiden poistuminen. Hoidon vaikutuksesta turvotus vähenee, ja tulehdusoireet lievittyvät. Hoidon avulla on mahdollista vaikuttaa sidekudokseen sitä passiivisesti venyttämällä, jolloin esim. arpikudos pehmenee. LPG Health -terapiahoidolla on kudoksellinen, aineenvaihdunnallinen, hormonaalinen ja hermostollinen vaikutus.

 

LPG-tekniikka vilkastuttaa lymfakiertoa ja laskimoverenkiertoa. LPG-tekniikan avulla hoitotulokset ovat nopeampia kuin manuaalisessa lymfassa, tutkimusten mukaan kolme kertaa tehokkaampaa. Lpg-hoidolla voidaan myös ehkäistä lymfaödeema ja fibroosin eli arpikudoksen muodostumista. LPG-hoito vähentää sädehoidon tai leikkauksen aiheuttamaa arpikudosta sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista.

 

Rintasyöpähoitojen aiheuttama arpikudos estää nesteiden normaalia kulkua ja mahdollisesti poistetut imusolmukkeet aiheuttavat ongelmia, jolloin yläraaja turpoaa, kiristää ja särkee sekä tulehdusriski kasvaa. LPG stimuloi lymfaattista järjestelmää, arpien elastisuus paranee ja seurauksena käden turvotus vähenee asteittain. Rintasyöpäpotilaita on hoidettu Suomessa LPG:llä jo vuosia loistavin tuloksin.

LPG Health-hoito

 

⋅ Pehmytkudosvammat (revähdykset, krampit, nyrjähdykset, ylirasitus- ja iskuvammat)

⋅ Verenkiertohäiriöt

⋅ Turvotusongelmat

⋅ Palovammat, vanhat arvet

⋅ Leikkausten jälkihoito

⋅ Lihaskireys

⋅ Stressi, uniongelmat ja fibromyalgia

LPG Sport

LPG Sport -hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä, lihasten saadessa hoitokertojen myötä lisää elastisuutta ja rentoutta. LPG Sport -alipainehieronta on tehokkaampi kuin käsintehty hieronta, koska se mahdollistaa kudoksen nostamisen ylöspäin, päin vastoin kuin manuaalisessa terapiassa kuten hieronnassa, jossa kudosta väistämättä painetaan käsiteltäessä alaspäin. Tekniikan ansiosta kudokseen ei aiheudu mikrovaurioita, ja turvallinen harjoittelu on mahdollista jopa samana päivänä. Hoidon ansiosta suorituksen jälkeinen palautuminen saadaan nopeutumaan jopa 30 %.

 

LPG:tä voidaan käyttää tehokkaana tukena sekä harjoittelun kuin vammasta kuntoutumisen tukena. Lihaskipuja ilmenee rasituksen jälkeen LPG-hoidon ansiosta vähemmän, koska maitohappojen poistuminen kudoksesta on 6 kertaa nopeampaa. LPG-tekniikka vähentää jäykkyyttä nivelten ympärillä, koska se venyttää ja mobilisoi pehmytkudoksia nivelen ympäriltä kivuttomasti.

 

Urheiluvamman paraneminen nopeutuu huomattavasti, kun paikallishoito vamma-alueelle aloitetaan mahdollisimman nopeasti vamman syntymisen jälkeen.   Muutaman minuutin hoito ennen suoritusta valmistaa lihaksia ja ennaltaehkäisee uuden vamman syntyä. LPG-hoitoja käyttävät MM-tason urheilijat eripuolilla maailmaa. LPG ehkäisee viivästynyttä harjoittelun jälkeistä lihaskipua (DOMS), nopeuttaa urheiluvammoista parantumista ja tukee vaurioituneen kudoksen rakentumista/uudistumista.

LPG Sport-hoito


⋅ Tehostaa palautumista
⋅ Nopeuttaa urheiluvammojen parantumista
⋅ Nopeuttaa revähtäneen, krampanneen tai muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista
⋅ Estää arpikudoksen syntymistä
⋅ Hoitaa lihaskipuja
⋅ Valmistaa lihaksia suoritukseen

LPG-hoidot alk. 45 €

LPG tarjoaa apua moneen vaivaan

Mitä muuta sinun tulisi tietää LPG-hoidoista?

LPG on turvallinen raskaana oleville.

LPG-hoito sopii mainiosti myös raskaana olevalle. Raskaana olevat hakeutuvat hoitoon erityisesti turvotuksen takia, mutta hoidolla voidaan helpottaa myös mm. raskaudenaikaisia lihasjumeja.

 

Hoito vähentää kudosturvotusta ja parantaa kuona-aineiden poistumista kudoksista. Kun paine kudoksessa vähenee, kipu lievittyy, kudoksen aineenvaihdunta ja nivelten liikelaajuudet paranevat. LPG-hoito myös parantaa jalkojen aineenvaihduntaa ja vähentää näin turvotusta.

LPG tarjoaa apua turvotukseen.

LPG-hoidolla on tehokas lymfaattinen eli turvotusta vähentävä vaikutus. Esimerkiksi leikkauksen jälkeinen sekä sekä syöpähoitojen jälkeinen turvotus helpottuu turvallisesti hoidon avulla.

 

Hoito vähentää ja ehkäisee arpikudoksen muodostumista, jolloin hoito auttaa arpien hoidossa. Näin leikkaus- tai sektioarvesta tulee joustavampi ja kiristämätön.

Voiko LPG-hoidolle olla jotakin estettä?

LPG-hoitoa ei tehdä mikäli sinulla on kuumetta/flunssa, syöpä, akuutissa vaiheessa oleva sairaus, vakava sydänsairaus, ihoinfektio, pinnallinen laskimotulehdus. Paikallisia esteitä hoidolle on tulehtuneet suonikohjut, avohaava, ihonalaiset implantit,
sydämentahdistin, herpes, tyrä, tatuointi (uusi), pahanlaatuinen ihottuma. Jos olet epävarma sopiiko hoito sinulle, olethan yhteydessä minuun.

Varaa aika tai kysy lisää

Heräsikö kysyttävää? Vastaan kysymyksiin mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

En vastaa puhelimeen hoitojen aikana, mutta soitan sinulle takaisin.  Ajanvarauksen voi tehdä myös verkossa.

 

Maiju Aalto-Salo

040 637 3611

maiju@hyvinkaanselkaklinikka.fi

Vastaanotto auki

Maanantaista perjantaihin ajanvarauksella klo 10-19. Tarjolla aikoja joustavasti myös aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää!

Osoite

Hyvinkään Selkäklinikka / Hämeenkatu 4 (Ykköskortteli) 05800 Hyvinkää