Liikkeelle!

Liikkeelle! -valmennuksessa lisätään kehon toimintakykyä ja hyvinvointia ilon kautta. Aloita liikunta turvallisesti innostavassa ja asiantuntevassa ohjauksessa.

Eroon tunkkaisesta olosta ja väsyneestä kehosta

Väsynyt, kipuileva ja huonosti voiva keho. Kuulostaako tutulta? Et ole yksin. Nykyaikainen elämäntyyli saattaa pakottaa meidät paikalleen vuosiksi. Ei ihme, että kroppa tuntuu pölyttyneeltä. Se kaipaa liikettä!

 

Olet ehkä kokeillut erilaisia tehokuureja tai netin kuntosaliohjelmia – saamatta aikaan pysyvää muutosta. Valitettavasti pikaratkaisut harvoin toimivat. Kun haluat tehdä muutoksen, jolla on kauaskantoiset vaikutukset (kuten virkeä ja toimintakykyinen keho myös 5 tai 10 vuoden päästä) tarvitaan innostavaa ja osaavaa tukea. Yhdessä sovitusta on helpompi pitää kiinni, mutta sekään ei yksin aina riitä. Tarvitaan vielä yksi salainen ainesosa.

 

Ilo. Jos liikkuminen ei tunnu mielekkäältä eikä saa aikaan hyvää fiilistä, siitä on hyvin hankala tehdä pysyvää elämäntapaa. Myös olemassa olevat vaivat, kuten selkäkivut tai lonkkaongelmat voivat harmittaa ja jopa hävettää. Kun kivut rajoittavat liikettä, on siitä ilo kaukana. Onneksi liikkumisen ilo ja pysyvästi parempi olo on myös sinun ulottuvillasi.

Menetelmä, joka toimii.

”Maijun valmennuksesta on ollut suuri apu. Kivulias olkapää on saatu kivuttomaksi ja olkapään toiminta parantunut merkittävästi. Vanhat olkapäävaiva on historiaa. Olkapään lisäksi olemme saaneet parannettua koko kropan toimintaa ja erityisesti lonkkieni ja alaselän tilannetta. Parasta on että arkeen on löytynyt juuri minulle sopivat tavat liikkua. Liikkumisesta on nyt tullut säännöllinen osa elämää ja huomaan että olo on pirteämpi ja mikä parasta uni on parantunut. Maijun kuunteleva, ymmärtäväinen ja tsemppaava asenne on auttanut löytämään liikkumisen ilon uudestaan!”

 

Mies 57v.

Hyvinvointivalmentaja Hyvinkäällä

Olen Maiju, naprapaatti, farmaseutti sekä hyvinvointivalmentaja. Valmennan Hyvinkäällä asiakkaita, jotka tarvitsevat järkeviä ratkaisuja toimintakyvyn turvaamiseksi sekä liikkumisen aloittamiseen tai säännöllistämiseen. Olen täällä sinua varten, kun…

Olisiko aika aloittaa viimeisen kerran?

Liikkeelle! -valmennuksessa sinun ei tarvitse ruveta yli-ihmiseksi eikä laihduttaa 20 kiloa. Tavoitteena on turvata toimintavarma keho myös tuleville vuosille ja antaa hyvän olon innostaa liikunnan pariin pysyvästi. Kyseessä ei ole perinteinen PT-paketti, jossa väännetään pelkkää hauiskääntöä kuntosalilla, vaan valmennuskertoja voidaan toteuttaa myös muissa liikuntapaikoissa. Takaan, että kanssani tulet nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi. Ja saattaa meillä olla yhdessä kivaakin!

 

Tutustu alta hinnastoon.

Liikkeelle -valmennusten hinnasto

Haluan auttaa asiakkaitani tekemään pysyviä muutoksia ja siksi Liikkeelle! -valmennukset on paketoitu kolmeen erikokoiseen kokonaisuuteen.

 

Kuinka valitset sinulle sopivan kokonaisuuden? Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä pidempään liikunta on ollut kadoksissa, sitä pidempää ajanjaksoa tuettu liikunta vaatii, jotta liikkumisesta tulee elintapa.

 • S-paketti 490 €

  Kesto: 1-2kk
  Määrä: 5 kertaa
  Lupaus: S-paketilla aloitat liikunnan tuetusti. S-kokonaisuus on hyvä startti henkilölle, joka kaipaa boostia sekä ammattilaisen apua liikuntaan. Jos kehoasi häiritsee kiputilat tai vaivat, saat asiantuntijan ohjeita kuntoutuksen tueksi sekä turvallisiin liikeratoihin.

  > Saat lisää boostia treeniin tai liikunnan aloittamiseen
  > Saat vastauksia kysymyksiin, jotka mietityttävät
  > Löydät kiputiloille tai vaivoille sopivat liikuntamuodot ja ymmärrät paremmin kivun syntymekanismeja

  Lasku kerralla tai 1-2 erässä

 • M-paketti 890 €

  Kesto: 2-4 kk
  Määrä: 10 kertaa
  Sis: Valmentajan tuen ja yhteydenpidon WhatsAppilla tai sähköpostilla
  Lupaus: M-paketti sopii sinulle, kun haluat saada treenistä enemmän irti ja innostua kehityksestä sekä hyvinvoinnista. Valmennus sopii henkilöille, jotka haluavat tehdä liikunnasta säännöllisen osan arkea ja näin turvata kehon toimintavarmuutta tuleville vuosille.

  >Löydät liikkumisen ilon takaisin elämään etkä enää halua lopettaa liikkumista
  >Keho alkaa tuntua huomattavasti virkeämmältä ja arki mukavemmalta
  >Löydät kiputiloille tai vaivoille sopivat liikuntamuodot ja ymmärrät paremmin kivun syntymekanismeja
  >Sohvalta on helpompi nousta ja arkea verhoileva väsymys haihtuu

  Lasku 1-2 erässä

 • L-paketti alk. 2250 €

  Kesto: 6-12 kk
  Määrä: 25-50 kertaa (alk. 25 kertaa)
  Sis: Valmentajan tuen ja yhteydenpidon WhatsAppilla tai sähköpostilla
  Lupaus: Tämä paketti on sinulle, joka haluat aloittaa elämäntapamuutoksen viimeisen kerran. Liikunnasta on saattanut tulla pitkäkin tauko ja oma arkinen toimintakyky heikentyä merkittävästi. Lupaan, tällä paketilla saat varmoja ja pitkäkestoisia tuloksia.

  > Liikunnasta tulee mielekäs osa arkea
  > Kehosta ja mielestä tulee virkeä ja hyvinvoiva
  > Aikaisemmat vaivat ei enää häiritse arkea ja liikkumista
  > Arjessa asiat hoituu paremmin ja sohvalta on helpompi nousta
  > Arjen väsymys poistuu, kun uni syvenee
  > Elämä alkaa maistua taas ja sekä sinä että läheisesi huomaavat muutoksen!

  Lasku 1-2 erässä tai kuukausittain

Valmennukset järjestetään joko Hyvinkään Gymboxilla, asiakkaan omalla salilla tai erikseen sovitussa muussa paikassa. Huomioithan, että joillakin kuntosaleilla on ulkopuolisten valmentajien ohjauskielto. Valmennuksen kesto, tapaamisten ajankohdat sekä tapaamisten viikkomäärä sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Liikkeelle! -valmennus sopii myös kiireiseen elämäntyyliin.

Ota yhteyttä, se on tärkein askel!

Oli sinulla minkälainen vaiva tai tausta tahansa, uskalla ottaa yhteyttä. Haastavissakaan tilanteissa ei tarvitse jäädä yksin. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä minuun. Käydään yhdessä läpi tilanteesi, tavataan ja suunnitellaan sinulle sopiva polku yhdessä.

 

Maiju Aalto-Salo

040 637 3611

maiju@hyvinkaanselkaklinikka.fi

 

En vastaa puhelimeen ohjausten enkä hoitojen aikana, mutta soitan sinulle takaisin.

 

Ps. Hyvä olo saattaa koukuttaa!

Naprapaatti tukee TULI-vaivoissa

Liikkeelle! -valmennusmetodissa hyödynnän kokemustani ja osaamistani naprapatiasta. Mitä tämä tarkoittaa? Naprapatian pohjana on näyttöön perustuva lääketiede (EBM), jonka pohjalta diagnostiikka, tautiluokitukset ja hoitomenetelmät rakentuvat. Naprapatiassa hoidon lähtökohtana on aina vaivan syyn selvittäminen. Tavoitteena on aina selvittää oireen alkuperä. Mikäli se ei ole mahdollista, keskitytään oireenmukaiseen hoitoon sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kohentamiseen.

 

Naprapaattina olen tuki- ja liikuntaelinvaivojen ammattilainen. Esimerkiksi selkäkivut, lonkkavaivat tai olkapään ongelmat ovat asiakkailleni valitettavan tuttuja vaivoja. Liikkeelle! -valmennuksessa saat ammattilaisen apua vaivoihin sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Liikkeelle! -valmennus on paljon enemmän kuin pelkkä Personal Trainer.

Varaa aika tai kysy lisää

Heräsikö kysyttävää? Vastaamme kysymyksiin mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana, mutta soitamme sinulle takaisin.  Ajanvarauksen voi tehdä myös verkossa.

 

Maiju Aalto-Salo

 

040 637 3611

 

maiju@hyvinkaanselkaklinikka.fi

Vastaanotto auki

Maanantaista perjantaihin ajanvarauksella klo 10-19. Tarjolla aikoja joustavasti myös aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisää!

Osoite

Hyvinkään Selkäklinikka / Hämeenkatu 4 (Ykköskortteli) , 05800 Hyvinkää