KIVUTTOMAN LIIKKUMISEN PUOLESTA!

Olen Maiju Aalto, farmaseutti, naprapaatti ja LPG-terapeutti. Tarjoan Hyvinkäällä ammattitaitoista naprapaatin hoitoa, LPG-hoitoja, kuntotestausta sekä fysiikkavalmennusta yksityishenkilöille, sekä isommille ryhmille. Taskusta löytyy myös ensiapukortti, joten tarvittavat ensiaputaidot on myös hallussa.

Toimintatapojeni lähtökohtana on tarjota asiakkaille parasta mahdollista tutkimukseen perustuvaa hoitoa sekä parantaa asiakkaan työ- ja toimintakykyä. Tämä tarkoittaa kipujen vähenemistä, liikkuvuuden paranemista tai harjoittelun tehostumista. Jatkuva kouluttautuminen takaa sen, että omaan aina viimeaikaisemmat tiedot erilaisten tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Keskityn jokaisen yksilöllisen suorituskyvyn parantumiseen ja kivuttomaan liikkumiseen.

Omaan liikuntataustaa yli 15 vuoden takaa muunmuassa erilaisten pallopelien parista sekä crossfitin ja jääkiekon parista. Nyt olen useamman vuoden treenaillut aktiivisesti salilla ja kiinnostunut voimailupuolesta.

Voit ottaa minuun yhteyttä joko puhelimitse 0406373611 tai maiju@hyvinkaanselkaklinikka.fi.

Selätetään kivut yhdessä ja suunnitellaan yhdessä tie parempaan toimintakykyyn!

Yrittäjällä on voimassaolevat vastuu- ja oikeusturvavakuutukset LähiTapiolassa. Kuntosalilla asiakas treenaa aina omalla vastuullaan.

8 + 5 =

Yhteystiedot

 

Ajanvaraus:
Naprapaatti, farmaseutti Maiju Aalto-Salo,
puh. 040 637 3611 tai nettiajanvarauksen kautta.
En vastaa puhelimeen hoitojen aikana, mutta soitan Sinulle takaisin.

Varatut ajat peruutettava vuorokautta aiemmin. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan täysi hinta.

Aukioloajat:
Aukiolo ajanvarauksella ma-pe klo 10-19. Tarjolla aikoja joustavasti myös aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin, koska kivut eivät aina ilmene virastoaikoina.

Osoite:
Hyvinkään Selkäklinikka
Hämeenkatu 21-23 (2.kerros), 05800 Hyvinkää

 

Kahden tunnin kiekkopaikkoja talon edessä, sekä Sähkökadulla ja Valtakadun puoleisella parkkipaikalla. Parkkipaikka on tarkoitettu Hämeenkulmassa asioiville/vieraileville.

Toiseen kerrokseen pääset tulemaan portaita pitkin, hissin avustuksella tai liukuportaita hyödyntäen.
Juna- ja bussiasemalle vain 10 minuutin kävelymatka.

Hyvinkään Selkäklinikka
tmi naprapaatti Maiju Aalto
Y-tunnus: 2766465-9
Valviran rekisteröintinumero: 00503696098